Oriol Colomé, campió català de ciclisme en ruta

L’osonenc s’imposa per un segon al seu company d’escapada

Redacció Osona.com
20 de maig del 2014
Oriol Colomé, al podi. Foto: Federació Catalana de Ciclisme

Oriol Colomé, de Sant Pere de Torelló, s’ha proclamat campió català de ciclisme en ruta. La prova es va disputar en el marc dels campionats de Catalunya de carretera en fons i contrarellotge per a totes les categories, que aquest cap de setmana van tenir lloc a la Garrotxa.

Colomé va superar el seu company d’escapada, Marc Vilanova, per només un segon.  Josep Betalú va ser tercer, a 5 segons. El guanyador va marcar un temps de 3 hores 39 minuts i 19 segons.

La prova tenia 140 quilòmetres de recorregut. Va sortir d'Olot, i va travessar algunes poblacions de la Garrotxa, com Castellfollit de la Roca i Sant Jaume de Llierca, fins entrar al Ripollès, on hi havia diversos ports de muntanya (Alt de Capsacosta, Coll de la Creu i Coll de Canes). Els ciclistes van tornar a entrar a la Garrotxa, on hi havia marcat el final de la carrera a Olot.