Un alumne de la Gleva, sotscampio estatal d'un concurs de matemàtiques

La prova va comptar amb uns 5.000 participants

Redacció Osona.com
20 de maig del 2014
Gil Vigué, en el moment de rebre el premi. Foto: Pangea

Gil Vigué, alumne de 5è de Primària de l’ Escola Mare de Déu de la Gleva , ha quedat sotscampió estatal en la segona edició del concurs de matemàtiques Pangea . Aquest concurs, de caràcter internacional, es realitza a diferents països d’Europa.

Vigué va ser escollit entre els alumnes de la seva classe per representar l’escola en la final autonòmica celebrada el 5 d’abril a la Universitat Abat Oliba de Barcelona. Les finals es van celebrar en diferents comunitats autònomes d’Espanya amb un total de 5.000 participants repartits en diverses categories. Els alumnes amb els millors resultats van proclamar-se campions estatals del concurs: primer va quedar un noi de Badalona i segon, Gil Vigué.

El lliurament de premis va celebrar-se el passat 9 d’abril a la Universitat San Pablo-CEU de Madrid. A banda del premi econòmic, es va obsequiar els vencedors amb un viatge de tres dies a Frankfurt per visitar la ciutat i conèixer els guanyadors d’altres països.

“L'escola es mostra satisfeta i sorpresa pels bons resultats obtinguts. L'ocasió ha estat també una oportunitat molt gran tant per al premiat com per a la resta de companys de classe, ja que el concurs els ha permès confrontar-se amb una correcció externa. L'obertura al món és sempre un horitzó ideal en el plantejament educatiu de l'Escola Mare de Déu de la Gleva”, expliquen des del centre.