Francesc Homs presidirà diumenge la Festa Verdaguer de Folgueroles

El conseller participarà a l’ofrena floral i farà un parlament

Redacció Osona.com
17 de maig del 2014
El conseller de la Presidència i portaveu del Govern, Francesc Homs, presidirà aquest diumenge, 18 de maig, el 61è aniversari de la Festa Verdaguer de Folgueroles, que cada any commemoren el naixement del poeta Jacint Verdaguer en aquesta localitat, el 17 de maig de 1845.
 
El conseller arribarà a les 11:15 hores al carrer Major de Folgueroles, on serà rebut per l’alcalde del municipi, Carles Baronet, i pel president del Consell Comarcal d’Osona, Joan Roca, així com per la resta de membres del consistori. A continuació, visitarà la Casa Museu Verdaguer, on signarà el Llibre d’Honor.  
 
A les 11:45 hores, el conseller assistirà a la missa solemne que s’oficiarà a la l’església parroquial de Santa Maria de Folgueroles. Havent acabat, a les 13:00 hores, Homs participarà en l’ofrena floral a la plaça Major, on es farà una representació del ballet de Folgueroles i altres danses.
 
Posteriorment, a les 13:30 hores, es traslladarà als Jardins de Can Dachs, on tindrà lloc l’acte institucional del 61è aniversari de la Festa Verdaguer. El conseller Homs tancarà l’acte amb el seu parlament.