Una avaria deixa sense electricitat Balenyà i Seva

Un pollancre cau damunt de la línia elèctrica a Viladrau | El subministrament ja està restablert, tot i que no es descarten alguns talls puntuals

Redacció Osona.com
14 de maig del 2014
Un pollancre que va caure sobre la línia elèctrica, al terme municipal de Viladrau, ha causat problemes de subministrament durant dos dies als municipis de Seva, especialment al nucli de Sant Miquel de Balenyà, i, en menor mesura, als Hostalets de Balenyà, segons ha explicat un portaveu d’Endesa a Osona.com. També hi ha hagut afectacions en petites zones de Malla.

L’arbre va desplomar-se el passat dilluns i va obligar a tallar la línea elèctrica. Els tècnics d’Endesa han estat treballant dos dies en l’avaria, que tenia una forta complexitat logística. Durant aquest període s’han anat  produint talls reiterats del subministrament elèctric, la qual cosa ha provocat les queixes dels veïns.

A hores d’ara, l’avaria està solucionada. Al llarg d’aquest dimecres, els tècnics acabaran de solucionar alguns petits serrells que podrien tornar a provocar talls puntuals d’electricitat.
Arxivat a