Guillem Roma estrena el seu nou disc al Teatre Cirvianum de Torelló

“Nòmades” mescla la música mediterrània amb altres sons, com els mexicans i balcànics

Guillem Roma.
Guillem Roma. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
29 d'abril del 2014
Guillem Roma, acompanyat de la Camping Band Orchestra, presentarà el proper dissabte, a les  nou del vespre al Teatre Cirvianum de Torelló, el seu nou disc “Nòmades”. Es tracta del concert d’estrena absoluta del nou treball del cantautor manlleuenc. Com en els seus anteriors discs, “Nòmades” invita a viatjar per aquest món de màgia i amor que caracteritza les cançons del músic.

El nou disc arriba amb més barreja, més idiomes (10 cançons en català, tres en anglès, una en castellà i una en portuguès) i més instruments, però mantenint la frescor i l’energia crítica i optimista de l’anterior treball de Guillem Roma, “Oxitocina”. El concert del Cirvianum serà especial ja que hi actuarà la Camping Band Orchestra. Així, Guillem Roma (guitarra, guitarreta, piano i veu) estarà acompanyat a l'escenari de Marc Casas (bateria i percussió), Albert Vila (baix i contrabaix), Guillem Plana (guitarra, guitarra elèctrica, banjo i veu), Jose Ramón Madrid (guitarra clàssica, guitarra elèctrica i veu), Juan Rodríguez (tuba), Jaume Peña (trompeta), Bruna González Subirà (violoncel) i Coloma Bertran (violí).

Guillem Roma va debutar a l’escena discogràfica el 2007 amb “Secret Plac”. Però va ser el 2012 l’any de la seva eclosió amb el seu segon àlbum “Oxitocina”, on es combinen la seva vessant de cantautor i les influències de músiques del món i el jazz. A “Nòmades”, altre cop es troben sons mediterranis fins a la música mexicana o les bandes balcàniques.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a