El Govern premia la tasca comercial de l'Ajuntament de Vic i del MAB de Manlleu

També es distingeixen tres establiments centenaris de Vic, Centelles i Manlleu

Redacció Osona.com
29 d'abril del 2014
Foto de família amb tots els guardonats. Foto: Generalitat de Catalunya

El president de la Generalitat, Artur Mas, juntament amb el conseller d’Empresa i Ocupació, Felipt Puig, va lliurar aquest dilluns els Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments centenaris de Catalunya. Els premis, enguany en la seva catorzena edició, són el reconeixement del Govern a les iniciatives més innovadores del comerç urbà de proximitat. També cap als establiments comercials amb més de cent anys d’antiguitat i activitat ininterrompuda al servei del comerç. Entre els distingits hi ha diverses entitats i establiments osonencs.

Pel que fa a la Iniciativa Comercial, dos guardons osonencs. Per un costat, Mercè Pinto i Plaza i M. Carme Peix i Melero, de Manlleu Associació de Comerciants (MAB), en la categoria de Millor Gestió Col·lectiva, on es reconeix la tasca realitzada pels gerents de les associacions de comerciants, entre d’altres, per a la professionalització de la gestió i la prestació de serveis als operadors comercials. En la categoria de Millor Gestió Pública, es va premiar l’Ajuntament de Vic, per la seva implicació en la creació de la federació de les associacions de comerciants (Vic Comerç).

A més, la Generalitat de Catalunya ha distingit un total de 50 establiments centenaris per la seva trajectòria durant més de cent anys de servei de qualitat i personalitzat als seus clients, i per la seva adaptació als canvis i necessitats de compra dels ciutadans. Entre aquests n’hi ha tres d’Osona: Ca l’Asp de Centelles, Rellotgeria i Joieria Prat de Vic i Subministraments Industrials Rifà de Manlleu.

L’acte de lliurament de guardons va tenir lloc al Palau de la Generalitat, i va comptar amb la presència del secretari general del Departament d’Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; el director general de Comerç, Josep Maria Recasens, i el gerent del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya, Miquel Rodríguez.

Llistat íntegre de premis