Les eines publicitàries a Internet, en un curs a Vic

Seminari organitzat per la Cambra de Comerç d’Osona

Redacció Osona.com
25 d'abril del 2014
La Cambra de Comerç a Osona ha organitzat per al proper dimarts, 29 d’abril, el seminari “Eines publicitàries a Internet”. El curs tindrà lloc a la seu de l’entitat a l’edifici El Sucre a Vic, de les nou del matí a les tres de la tarda.

Amb la irrupció l‘any 2000 d’AdWorks, la publicitat a Internet es va revolucionar per sempre. A partir d'aquell moment, altres cercadors com Baidu o Yandex van fer el mateix, i també van entrar en el joc les grans xarxes socials com Facebook, Twitter, o Linkedin. Aquest seminari té com a objectiu principal conèixer com funcionen totes les eines publicitàries dels grans d'Internet, i fer descobrir a les pimes de la comarca l'aplicació pràctica mitjançant el mètode del cas. S’adreça a professionals involucrats en departaments comercials, màrqueting o exportació que estiguin interessats en desenvolupar accions publicitàries a Internet. L’impartirà l’expert Víctor de Francisco de l’empresa Reexporta.

Aquest seminari té una durada de sis hores i un cost de 160 euros, deduïble parcialment o total i gaudeix d’un descompte del 10% per als membres del Club Cambra. La inscripció es pot fer al telèfon 902 448 448 Ext. 1038 o bé a [email protected].

Programa del curs

Arxivat a