El Consell Comarcal estrena el nou web el dia de Sant Jordi

La nova oficina virtual, una de les novetats destacades

Redacció Osona.com
23 d'abril del 2014
Coincidint amb la diada de Sant Jordi, el Consell Comarcal d’Osona posa en marxa, aquest 23 d’abril, el seu nou web corporatiu, que neix amb l’objectiu d’oferir un millor servei i accés a la informació tant als ciutadans d’Osona com als 51 ajuntaments que en formen part.

Per una banda, el nou disseny aposta per una línia molt neta i clara, que facilita la navegació i la llegibilitat dels continguts. Per una altra, s’ha actualitzat i reordenat la informació disponible, millorant-ne els aspectes interactius i fent més propers i intuïtius els serveis i tràmits que l’ens presta on-line.

En aquest sentit, la nova oficina virtual, de fàcil accés des de la pàgina principal, és una de les novetats més destacades del web. També ho són un espai d’actualitat molt més visible, amb notícies sobre l’activitat diària del Consell Comarcal d’Osona actualitzades de forma constant, i una presentació dels serveis que presta l’ens totalment renovada.

El nou web, fruit d’un llarg procés de revisió i treball per part de tots els serveis del Consell Comarcal, neix amb l’objectiu d’actualitzar-se de forma constant i d’anar creixent amb el pas del temps. Entre d’altres, es preveu desenvolupar un apartat de documentació en línia, una biblioteca que aplegui de forma transversal tots els estudis, informes i publicacions que s’elaborin al Consell. També creixerà l’apartat d’actualitat, amb una sala de premsa virtual amb notes de premsa i galeries d’imatges especialment adreçades als mitjans de comunicació.

Les xarxes socials del Consell Comarcal també s’han integrat al nou web, amb enllaços al seu Twitter, al canal de Youtube i a xarxes de compartició de continguts com l’Issuu i l’Slideshare. A més, el web s’ha elaborat tenint en compte diversos aspectes d’accessibilitat que en faciliten l’accés a persones invidents.

La posada en marxa del nou web respon a la voluntat del Consell Comarcal de treballar per potenciar la comunicació de la institució en tres sentits diferents: interna, envers els ajuntaments i per a la ciutadania. Al llarg del darrer any i mig ja s’han posat en marxa altres eines, com una intranet de comunicació per a les persones treballadores i un newsletter adreçat als consistoris, que es complementen ara amb la renovació total del web. 

Aneu al nou web del Consell Comarcal d'Osona