Una empresa ubicada a Creacció crea un aplicació per a mòbil de Sant Jordi

El conte interactiu fuig de la típica llegenda per destacar valors com l’amistat

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2014
Des de dissabte passat, 19 d’abril, ja és possible descarregar-se gratuïtament la nova aplicació de mòbil dedicada a Sant Jordi (“Sant Jordi: llegenda de conte”), un conte interactiu que fuig de la típica llegenda. Es tracta d’una història alternativa plena de color i fantasia creada per l’empresa Applicamos, allotjada a Creacció des de l’octubre de 2013, i il·lustrada per Nimau.

En l'aplicació s'han volgut destacar valors com l'amistat i també que no sempre tot el que s'explica pot ser veritat. El conte ofereix una societat amb sentiments i valors, i gent valenta com la princesa, que mostra com les coses poden canviar i descobreix una bonica amistat entre persones totalment diferents sense prejudici. Finalment, és el drac qui dóna la rosa a la princesa.

Applicamos ha pogut fer realitat aquesta aventura amb les il·lustracions de Nimau i la col·laboració de diferents entitats com Creacció, la Universitat de Vic, AC Vic, FC Girona, Espill Media, ICONNA, Qpertin, La Revista Esguard, CEL Working i l'Alternativa Festival de Cinema Independent de Barcelona.

Les persones interessades tenen l’aplicació disponible a:

iOS:  http://bit.ly/1mook9r
Google Play: http://bit.ly/RvBkQg
Windows Phone http://bit.ly/1toqo5g 
Amazon: http://amzn.to/1ibuYdU
Arxivat a