Detinguts dos veïns de Blanes per robar en supermercats d'Osona

Els productes sostrets pujaven més de 1.100 euros

Redacció Osona.com
22 d'abril del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 15 d’abril dos homes, de 21 i 29 anys, de veïns de Blanes (La Selva), com a presumptes autors d’un delicte de furt en diversos establiments d’Osona.

Pels volts de la una del migdia d’aquest dia, els agents dels Mossos van tenir coneixement que s’havia produït un furt de diversos productes d’un supermercat de Vic. Quan les patrulles van arribar van observar a dues persones que sortien corrents de l’establiment seguits de l’encarregat. Els agents van poder aturar el vehicle abans que iniciés la fugida.

En l’escorcoll del cotxe, els Mossos d’Esquadra van localitzar diversos productes d’alimentació i higiene que havien estat sostrets aquell mateix matí en un altre supermercat, i peces de roba  d’un establiment de material esportiu. A més, els dos homes portaven amagats a l’interior dels pantalons i a les butxaques de la jaqueta diversos productes cosmètics. Tots els  productes sostrets estaven valorats en més de 1.100 euros.

Els detinguts, amb antecedents, van passar a disposició del jutjat de primera instància i instrucció número 4 de Vic el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a