La Creu Roja a Osona farà arribar llibres a nens de famílies amb risc d’exclusió

L’entitat engega una campanya per Sant Jordi

Redacció Osona.com
20 d'abril del 2014
La Creu Roja a Osona ha engegat la campanya “Porta’ns un llibre, el farem arribar als nens que més el necessitin” per tal de recollir llibres infantils i juvenils durant els dies previs a la diada de Sant Jordi. Després, tots els llibres recollits seran entregats a nens i nenes de famílies amb risc d’exclusió social de la comarca d’Osona i amb els quals la Creu Roja ja hi té relació a través de diversos programes. Els llibres que es volen recollir han de ser nous i, si són de segona mà, han d’estar en molt bon estat.

La campanya durarà des del 14 fins al 27 d’abril. Durant la diada de Sant Jordi, la Creu Roja Osona tindrà un estand al carrer Manlleu de Vic on espera recollir el gruix més important de llibres. A partir del 28 d’abril farà arribar a les famílies els llibres recollits durant aquestes dues setmanes.

Els punts de recollida dels llibres són: totes les llibreries de Vic, la seu de l’Assemblea de la Creu Roja a Osona (C/ del Molí d’en Saborit, 5-7 de Vic), el Centre de Normalització Lingüística d'Osona (C/ Pla de Balenyà, 30-32 de Vic), l’Oficina de Català de Manlleu (C/ Enric Delaris, 7, 1r), l’Oficina de Català de Centelles (C/ Nou, 11) i l’Oficina de Català de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17-19).
Arxivat a