Imputen un conductor a la C-25 que quintuplicava la taxa d'alcoholèmia

La mateixa persona ha estat denunciada tres vegades en un any per la mateixa raó

Redacció Osona.com
14 d'abril del 2014
Els Mossos d'Esquadra han imputat a un conductor d'un turisme dos delictes contra la seguretat viària, per conduir amb el permís de conduir suspès i amb una taxa d'alcoholèmia que quintuplicava la permesa en aire espirat, fins al 1,29 mg/l. Els agents van aturar-lo el 3 d'abril a la tarda a la carretera C-25, al terme municipal de Calldetenes. És el tercer cop, en el darrer any, que és denunciat per conduir sota els efecte de begudes alcohòliques, sempre superiors a l'1,10 mg/l. Les diligències es van trametre aquest cop al jutjat d'instrucció de primera instància número 2 de Vic, segons una nota del cos.

En concret, els fets van passar al punt quilomètric 187 de la C-25. Els Mossos van comprovar que el conductor presentava símptomes d'estar sota els efectes de begudes alcohòliques i en sotmetre'l a la prova d'alcoholèmia la taxa es fa enfilar fins a l'1,29 mg/l en aire espirat, més de cinc vegades el 0,25 permès.

És la tercera vegada que l'enxampen sota els efectes de l'alcohol en menys d'un any. La primera denúncia es va interposar el maig de l'any passat quan el conductor va causar danys a dos vehicles estacions i a una torratxa en sortir d'una a benzinera de Calldetenes. Va donar 1,35 mg/l en aire espirat.

La segona vegada va ser el juliol quan una patrulla, en un control de pas, va observar que el conductor del vehicle que havien aturat es trobava sota la influència de begudes alcohòliques. Després de que els agents li realitzessin la prova va donar una taxa positiva d'1,11mg/l..