Iban Lapeira es postula com a candidat de SI a les municipals de Vic

El regidor i portaveu de la formació deixa l’executiva nacional per centrar-se en Osona

Pere Pratdesaba
11 d'abril del 2014
Iban Lapeira, al ple de Vic
Iban Lapeira, al ple de Vic | A. Costa
Intervenció d`Iban Lapeira, en el ple municipal del passat dilluns. Foto: Adrià Costa

Iban Laperia, l’únic regidor i portaveu de Solidaritat  (SI) a l’Ajuntament de Vic, es tornarà a presentar per ser el candidat de la formació a les properes eleccions municipals de 2015, tal com ell mateix ha confirmat en aquest diari. Per tal de ser el número 1 de la llista, però, primer haurà de passar un procés de primàries i haurà de rebre el suport de l’assemblea.

El regidor es vol centrar en el proper any en Vic i Osona i per això ha decidit dimitir com a secretari de Política Municipal de l’executiva nacional de SI. La decisió es fa ver efectiva en la passada reunió de regidors del partit, que va tenir lloc a Riudellots de la Selva, el passat 30 de març.

“Haig de prioritzar projectes, no puc estar fent dues coses a mitges”, argumenta Lapeira. “És millor renunciar a l’executiva ara, que no pas d’aquí uns mesos, quan s’acostin les eleccions, quan també m’haurien d’haver buscar substitut”, afegeix.

El regidor de SI afirma que la intenció és presentar un llista pròpia a Vic i descarta, tal com s’havia especulat en alguns àmbits, que es confeccioni una llista conjunta amb el Moviment Democràtic Català i Reagrupament, dues formacions que han acordat anar juntes a les municipals de Vic.
Arxivat a