L'Ajuntament de Vic declara deserta la venda de Casa Moreta

No ha sortit cap comprador | L’operació hauria reportat 770.000 euros a les arques municipals

Pere Pratdesaba
10 d'abril del 2014
Josep Rafús, al ple del passat dilluns. Foto: Adrià Costa

El ple de l'Ajuntament de Vic, celebrat aquest dilluns a la tarda , va declarar deserta la venda de Casa Moreta, després que no sortís cap comprador. De moment, tal com va declarar l’alcalde Josep M. Vila d’Abadal a la sessió, l’equip de govern no es planteja posar cap servei públic a l’equipament. Les seves condicions no són les adequades i, a més, l’edifici està en força mal estat i tindria un cost de rehabilitació molt alt.

La venda es va aprovar al ple del passat mes de desembre . La proposta va obtenir el suport de  tots els partits menys la CUP, que es va abstenir.

L’Ajuntament té un tant per cent força elevat en propietat (sis finques municipals a l’immoble) i, amb aquesta operació, pretenia fer una mica de calaix de cara a finançar altres inversions. Les sis finques municipals es van valorar per un total de 770.000 euros. La venda es volia concretar per lots, amb un únic criteri d’adjudicació: el de millor preu. Tots els grups municipals ja van coincidir en aquell moment en que l’edifici seria difícil de vendre.

Vila d’Abadal va prometre que amb els diners que es traguessin de l’operació es faria un nou alberg a la ciutat.
Arxivat a