Osona Turisme impulsa una nova campanya de promoció

L’ens renova el web, crea un fulletó i grava un programa de televisió amb Llucià Ferrer

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
El Consell Comarcal d’Osona ha presentat diverses accions de promoció del turisme. Es concreten en tres àmbits de comunicació, adreçats principalment a donar a conèixer l’oferta turística de la comarca: el programa “Monòlegs en ruta per Osona”, presentat per Llucià Ferrer, un nou fulletó i la renovació del web d’Osona Turisme. L’objectiu és promoure Osona com una destinació de qualitat i diferenciada de la demarcació de Barcelona.

Aquestes accions s’han treballat sobre els 10 àmbits temàtics escollits com a aspectes més singulars i atractius per promocionar el turisme a la zona: patrimoni cultural, espais naturals, gastronomia, ciutats, pobles amb encant, Lluçanès, senderisme, rutes amb bicicleta, fires i mercats i cultura popular.

Seguint aquests paràmetres, s’ha editat un nou fulletó promocional per donar a conèixer la riquesa turística i les possibilitats que ofereix la comarca. “Aquest fulletó fa una funció instigadora, és a dir, atreu el possible visitant i a partir d’aquí el següent pas és visitar el web, on s’hi troba el conjunt de l’oferta turística de la comarca”, expliquen des d’Osona Turisme.
 
D’altra banda, s’ha treballat en la renovació d’aquest web, que inclou tota l’oferta turística dels municipis adherits a Osona Turisme, d’una manera dinàmica, amb informació actualitzada i útil per al visitant. Actualment el nou web és només en català però una vegada revisats i consensuats tots els continguts es traduirà al castellà, l’anglès i el francès.

A partir de la renovació del web s’està treballant en la creació de l’estratègia de continguts, la gestió de la presència en xarxes socials, el posicionament a Internet, l’optimització en la gestió de campanyes i accions on-line i off-line.

Pel que fa al programa “Monòlegs en Ruta per Osona”, consta d’una sèrie de monòlegs humorístics a peu pels llocs més emblemàtics de la comarca. Es basa en deu capítols amb humoristes coneguts del món audiovisual que s’emeten a través dels canals de la Xarxa Audiovisual Local i també es poden visualitzar a través del web d’aquest mitjà.

Cada monòleg tracta d’una temàtica diferent amb la intenció de potenciar una tipologia de turisme concreta com el patrimoni cultural, la gastronomia, els espais naturals, les rutes...