Entra a robar en un pis de Vic escalant per la façana

El pispa va ser sorprès pels propietaris i va fugir corrents per la terrassa

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 4 d’abril un jove de 21 anys i veí de Vic , com a presumpte autor d’un robatori amb força. El pispa havia accedit a un pis del passeig de la Generalitat de Vic escalant per la façana.

El fets van succeir el al voltant de les sis de la matinada, quan la policia va rebre un avís d’un robatori a l’interior d’un domicili. Els propietaris van sentir soroll al menjador i quan van anar a veure què passava, es van trobar amb el lladre, que va fugir sense poder emportar-se res. El jove, en veure’s sorprès es va deixar la jaqueta al pis. A les butxaques hi havia objectes de l’interior de l’immoble.

Els propietaris van facilitar la descripció de la vestimenta i la persona que havien vist fugir. Més tard, una altra patrulla va localitzar i detenir a pocs carrers del robatori un jove que coincidia amb la descripció facilitada per les víctimes.

El detingut va passar el dissabte 5 d’abril davant el jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Vic, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.
Arxivat a