Cinc podis osonencs als campionats catalans de patinatge

Júlia Vallejo, Meritxell i Mireia Pena, Gemma Serra i Aleix Torres aconsegueixen medalla a Mollet

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
El podi juvenil, totalment osonenc, amb Júlia Vallejo, Meritxell Pena i Gemma Serra Foto: Berta Blancafort

El passat cap de setmana es va disputar al pavelló municipal de Mollet del Vallès el Campionat de Catalunya de Figures Obligatòries de patinatge artístic. Els patinadors osonencs van aconseguir cinc medalles.

En la categoria juvenil femenina, podi complet de la nostra comarca. La medalla d’or se la va emportar la patinadora osonenca del CP Lloriana Júlia Vallejo. En segon lloc, Meritxell Pena, de Taradell i del CP Parets, que va fer una gran execució de la primera i segona figura, que la va fer distanciar en la primera posició, un lloc que va perdre en patir un petit desajust a la tercera. La medalla de bronze va ser per a una regular Gemma Serra, de Gurb, també amb fitxa del CP Parets. Totes tres patinadores representaran a la selecció catalana al proper campionat d’Espanya que se celebrarà el mes de juliol a Covelo - Galicia.

En categoria cadet, excel·lent resultat per a Mireia Pena, germana de Meritxell, també de Taradell i del CP Parets. La patinadora estrenava categoria i va saber mantenir una gran regularitat en les quatre figures que la van catapultar fins a la segona posició. La patinadora també obté mínims per competir el proper mes de juny al campionat d’Espanya que se celebrarà a Parets del Vallès.

En la categoria juvenil masculina, Aleix Torres del CPA Tona va aconseguir la medalla de plata.
Arxivat a