El Rodajocs de Manlleu dóna un tomb pels cinc continents

Més de 300 persones gaudeixen de jocs i danses d’arreu del món

Redacció Osona.com
09 d'abril del 2014
Jocs del Món a l’Arborètum de Manlleu en el marc del Rodajocs
Jocs del Món a l’Arborètum de Manlleu en el marc del Rodajocs | Jose M. Guiérrez
Jocs del Món a l’Arborètum de Manlleu en el marc del Rodajocs. Foto: Jose M. Guiérrez

Les Associacions de Mares i Pares dels centres educatius de Manlleu, d’escoles bressol, de primària i de secundària, van participar dissabte, 5 d’abril, al Rodajocs preparant jocs i danses de països diversos dels cinc continents. Entre joc i joc hi havia coca amb xocolata.

La festa es va portar a terme a l’Arborètum. Hi van participar més de tres-centes persones.

Pel que fa a jocs hi havia: tanca caixa (França), bad egg (Anglaterra), escacs (Índia), tangram (Xina), beynié (Guinea), antílop (Zaire i Congo), pintura amb henna (Marroc), la mancha venenosa (Argentina), sapo (Colòmbia), roba cocos (Nova Guinea) i paper, scissors, rock, tag (Austràlia). També hi van haver activitats de pintura amb materials naturals de diferents països.

A més, es vab fer jocs populars com el circuït de xapes, saltar a corda, tres en ratlla gegant, jocs heurístics, memory i carreres de xanques. Les danses van ser d’Israel, de Rússia, de Bulgària, de Grècia i de Catalunya.

Els alumnes de 2n d’ESO de l‘Institut Antoni Pous van mostrar en el Rodajocs el seu projecte de robòtica, presentat a la Firts Lego League. L’empresa Ausatel, que el mes de maig oferirà dos tallers de robòtica inclosos al catàleg de la Xarxampa per pares i mares, va portar jocs de robòtica educativa per als nens i nenes.
Arxivat a