L'ANC es proposa fer per la Diada 2014 un símbol gegantí de la victòria

L'Onze de Setembre previ a la consulta tindrà concentracions al matí als ajuntaments i una gran marxa a la tarda que vol acabar omplint la Diagonal i la Gran Via de Barcelona

Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, fent el símbol de la victòria
Carme Forcadell, presidenta de l'ANC, fent el símbol de la victòria | Jordi Borràs
Quico Sallés
05 d'abril del 2014
Carme Forcadell a la clausura de l'acte fent el símbol de la victòria Foto: Jordi Borràs

L'Assemblea Nacional Catalana –organitzadora de les dues mobilitzacions més importants de la història del país, les Diades del 2012 i del 2013- ha desvelat avui a Tarragona què prepara per enguany. Després d'una jornada d'activitats arreu del país, l'Onze de Setembre culminarà amb una gran marxa que ompli la Diagonal i la Gran Via de Barcelona formant un gegantí símbol de la victòria "que es vegi des del cel".

Els manifestants formaran, d’aquesta manera, una gran “v de via, de voluntat, de votar i de victòria”, asseguren des de l'ANC. La mobilització permetrà, segons ha explicat el membre del secretariat nacional, Ferran Civit,  al món copsar de manera simultània l’expressió massiva de la voluntat dels catalans.
 
Ara bé, aquest acte serà a la tarda, al matí, l'ANC convocarà concentracions davant tots els ajuntaments de Catalunya. De fet, els 700 ajuntaments adscrits a l'AMI celebraran un ple extraordinari de suport a la consulta. Després, representants de cada concentració marxaran cap a Barcelona on lliuraran els compromisos de l'ANC al Parlament de Catalunya. 
 
La mobilització continuarà a les 20.14 amb una piulada massiva en favor de la consulta i de la democràcia. La mobilització seguirà durant tota la tardor, cada dia amb actes organitzats arreu del territori des de les 17.14 a les 20.14 fins el dia de la consulta.

Totes les notícies sobre l'assemblea de l'ANC de Tarragona a Nació Digital