Vic s'engalana de flors

La segona edició del Vic Floreix amplia el concurs als aparadors comercials

Redacció Osona.com
02 d'abril del 2014
Vic tornarà a engalanar la ciutat amb flors, amb la segona edició de Vic Floreix, que se celebrarà del 7 al 28 d’abril. La iniciativa està impulsada per Vic Comerç i l’Associació de floristes de Vic. La proposta es desplegarà en diversos àmbits.

Per un costat, totes les botigues que ho desitgin poden participar al concurs d’aparadors decorats amb flors. També s’organitza un altre concurs, adreçat als veïns, que vulguin engalanar els seus balcons i finestres, que es puguin visualitzar des del carrer.

A més, enguany i com a prova pilot, les floristes de Vic guarniran el carrer de Gurb. Una decoració que estarà penjada a l’estil llums de Nadal i on es buscarà la implicació de l’Escola Estel per a la seva elaboració.

La presentació del Vic Floreix es va fer aquest dilluns i va anar a càrrec de Pere Trasserra, president de Vic Comerç; Núria Simon, representant de l’Associació de floristes de Vic; Josep Font, director de l’Escola Estel, i Anna Erra, primera tinent d’alcalde i regidora de Comerç i Turisme.

Erra va destacar la novetat de la decoració del Temple Romà, el carrer de Gurb i ampliació del concurs als aparadors dels comerciants de la ciutat, “per treballar fent xarxa i fent ciutat de manera conjunta”.

Més informació i inscripcions

Arxivat a