El jove electrocutat a Calldetenes millora però continua en estat molt crític

Els metges ja no temen per la seva vida

Redacció Osona.com
31 de març del 2014
El noi de 17 anys, veí de Calldetenes, que va resultar ferit d'extrema gravetat en electrocutar-se el passat dissabte, 29 de març, continua en estat crític però els metges consideren que evoluciona favorablement i que ja no s’ha de témer per la seva vida, segons les darreres informacions facilitades per un portaveu municipal. El jove va ser operat el mateix dissabte i li van amputar dos braços. El serveis mèdics van fixar un termini de 24 hores per veure com responien els òrgans, un període que es considerava molt perillós degut a la forta descàrrega que va rebre.

Els fet van passar el migdia, quan el noi es va electrocutar en manipular un transformador de Fecsa, situat en el camí Ral-Sant Marc, al darrera del nou institut d’aquesta població. El jove va ser traslladat en un helicòpter del SEM a la unitat de cremats de l’Hospital del Vall d’Hebron de Barcelona.

Al lloc de l’accident s’hi van traslladat tres dotacions de bombers, que van desconnectar el transformador, una de mossos i dues ambulàncies del SEM. L’alcalde de Calldetenes, Marc Verdaguer, va seguir tots els esdeveniments i fins i tot es va desplaçar a l’hospital de Barcelona.