Dani Balasch i Marc Batlle guanyen l'Eslàlom Ciutat de Vic

La prova, disputada al Circuit d'Osona, ha estat marcada per la pluja i el nou traçat

Redacció Osona.com
31 de març del 2014
Dani Balasch
Dani Balasch | Josep M. Oliver
Dani Balasch, al tram de terra Foto: Josep Maria Oliver

El Circuit d’Osona ha acollit aquest diumenge, 30 de març, la segona edició de l’Eslàlom Ciutat de Vic i la primera prova del campionat català d’aquesta especialitat. Els guanyadors han estat dos pilots de l’Escuderia Osona: Dani Balasch, en la categoria de turismes, i Marc Batlle, en la de Car Cross, repetint aquest darrer la victòria de l’any passat.

L’espectacular disciplina tenia tres mànegues. La classificació final sortia de la suma de les dos millors passades de cada pilot.

La prova, que combina terra i asfalt, ha estat marcada per la pluja que ha caigut de manera suau durant tot el matí. El temps ha posat més emoció a un traçat més llarg que l’any passat en el tram de terra i que enguany tenia al voltant d’un quilòmetre i mig. Els participants han valorat molt positivament el recorregut, totalment inèdit fins ara.

La prova ha reunit un total de 27 pilots, 20 en la categoria de cotxes i set en Car Cross. L’Escuderia Osona ha estat molt ben representada, amb 13 pilots, gairebé la meitat dels participants.

En la categoria de Car Cross, emoció fins al final. Marc Batlle, que també ha fet l’scratx, s’ha imposat per només 0,4 segons de diferència a David Casadevall, de l’Escuderia Lleida. Els dos s’han repartit les victòries en cada una de les mànegues, una per a Batlle i dues per a Cadadevall. El pilot de Lleida també ha marcat el millor temps en una passada, amb 2:42.8. Els ha acompanyat al podi Ignasi Torrent, de l’Escuderia Mollerussa, ja a més de 14 segons.

En la categoria de turismes, domini dels de casa. Dani Balasch ha marcat el millor temps en dues de les mànegues i s’ha imposat amb 3,2 segons de diferència al segon classificat, Ramon Cornet, també de l’Escuderia Osona.

Cornet ha guanyat l’altre mànega. El tercer lloc ha estat per a Joan Llopart, de l’Escuderia Lleida, a 8,3 segons de Balasch. Raül Illamola, un altre pilot de casa i un dels grans favorits, no ha pogut revalidar la victòria de l’any passat i s’ha hagut de conformar amb la quarta posició, després d’haver estat penalitzat amb 10 segons en dues mànegues, la qual cosa l’ha apartat del podi.

- Classificació scratx
- Classificació de turismes
- Classificació de Car Cross
- Resta de classificacions, per mànegues i classes

Jordi Marrul, de l'Escuderia Baix Empordà, al tram d'asfalt Foto: Josep Maria Oliver
Arxivat a