Tres detinguts per intentar robar un camió a un pàrquing de Balenyà

El vehicle estava parat a la C-17

Redacció Osona.com
26 de març del 2014
Els Mossos d’ Esquadra van detenir el passat divendres, 21 de març, a dos homes de 42 i 33 anys d’edat, veïns de Tona, i una dona de 37 anys i veïna de Seva, com a presumptes autors dos delictes de furt a interior de vehicle amb grau de temptativa. Els fets van ocórrer en un pàrquing de la C-17, al punt quilomètric 48,7, al terme municipal de Balenyà.

Els Mossos van rebre una trucada d’un camioner manifestant que estava estacionat en aquest aparcament i que escoltava sorolls a l’interior del seu semiremolc. El testimoni va explicar que no havia sortit del camió per por, però que havia fet sonar el clàxon i havia vist fugir un vehicle del lloc.

Un cop la patrulla va arribar al lloc, va poder comprovar que la lona del semiremolc estava tallada, i que hi havia un altre camió que també li havien tallar.

Els agents van muntar un dispositiu que va permetre localitzar el vehicle a pocs quilometres del pàrquing amb tres persones a l’interior, que coincidien plenament amb la descripció facilitada pel camioner. En l’escorcoll del vehicle els agents van trobar diversos ganivets, un tornavís i altres eines utilitzades per cometre aquest tipus de robatori.

Els detinguts, tots ells amb antecedents, van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic. El dia 24, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a