Casa Tarradellas creix un 4,3%

L’empresa de Gurb tanca l’any 2013 amb una facturació de 760 milions d’euros

Redacció Osona.com
25 de març del 2014
Casa Tarradellas, a Gurb Foto: Casa Tarradellas

Casa Tarradellas ha tancat l’any 2013 amb una facturació total de 760 milions d’euros, segons dades facilitades per la companyia. Aquesta xifra suposa un creixement del 4,3 % respecte l’exercici anterior i la continuïtat de la tendència positiva que l’empresa de Gurb està experimentant des dels seus orígens. A més, manté el seu lideratge en pizzes refrigerades, categoria que la marca va crear l’any 1997 amb el llançament de la primera pizza fresca del mercat.

“La progressió continua de Casa Tarradellas es deu a la seva inquietud de millora constant que l’ha portat a realitzar en els últims tres anys importants inversions per millorar la tecnologia i augmentar la capacitat de les línies de producció”, expliquen des de l’empresa. Aquesta filosofia i reinversió ha suposat la posada en marxa de tres nous centres de producció en els últims tres exercicis, fins arribar a sumar un total de 10.

L’empresa ocupa a més de 1.550 persones i és interproveïdora de Mercadona per elaborats carnis i pizzes.
 
Les darreres inversions

Durant el 2011, Casa Tarradellas va consolidar un centre de producció i investigació de farina , on actualment elabora la farina de les seves pizzes i investiga la varietat més adient per a cada una de les seves receptes.

L’any 2012, va construir una fàbrica de plàstics que li permet recuperar els retalls de material PET que es produeixen en les línies d’envasat i reutilitzar-los per a nous envasos, amb l’última tecnologia del sector.

Finalment, el 2013, la companyia va arrencar un nou magatzem orientat al picking de producte acabat. La nova instal·lació presenta un alt nivell tecnològic i suposa l’automatització dels processos logístics, aconseguint facilitar la feina del personal i l’estandardització del sistema. Disposa de tres magatzems robotitzats amb fred: un per a producte acabat, un per a producte en curs i un tercer per matèria prima. El nou centre logístic ha permès ampliar la capacitat logística en 20.000 palets més.

Casa Tarradellas, centre dedicat a la farina,, a Gurb. Foto: Casa Tarradellas