La «Ruta pel Sí» de CDC fa parada i fonda a Vic i Torelló

Carme Sayós, Joan Prat i Lluís Corominas, alguns dels dirigents del partit que han participat a la campanya

Titi Roca, Joan Prat, Àlvar Solà, Anna Erra i Carme Sayós.
Titi Roca, Joan Prat, Àlvar Solà, Anna Erra i Carme Sayós. | Adrià Costa
Redacció Osona.com
25 de març del 2014
Titi Roca, Joan Prat, Àlvar Solà, Anna Erra i Carme Sayós. Foto: Adrià Costa

La “Ruta pel Sí” de CDC ha aterrat avui a Osona, a Vic el matí i a Torelló a la tarda. Aquesta campanya recorre durant set setmanes tot el territori buscant ciutadans que vulguin donar el seu testimoni del perquè volen votar per decidir el futur del país.  La iniciativa forma part de la campanya “Sí, vull” que va engegar CDC fa unes setmanes i que vol incentivar la societat a participar en la consulta. La ruta, iniciada a Badalona, es tancarà el 3 de maig.

A la plaça de Vic, coincidint amb el mercat setmanal, s’hi han desplaçat destacats dirigents de CDC, com la diputada del Congrés Carme Sayós; el president del partit a Vic, Lluís Corominas; la regidora de l’Ajuntament de Vic Anna Erra; i el secretari d’Organització de CDC d’Osona, Joan Prat, entre d’altres. També hi havia de ser la diputada del Parlament Marta Pascal, però ha tingut problemes de salut.

Una furgoneta amb un càmera visita cada dia dos municipis d’una mateixa comarca -un al matí i un a la tarda- buscant ciutadans que, davant les càmeres, vulguin donar i explicar el seu “sí, vull votar en una consulta”. De totes les persones que s’enregistren es fa diàriament una selecció i es penja el seu testimoni al web de la campanya. Igualment, es farà una selecció per a triar els protagonistes del vídeo final de la campanya. La proposta s’acompanya amb un estand amb informació sobre la mateixa.

“Els ciutadans expressen a la càmera que volem votar. Referma el que els catalans estem demanant pacíficament”, ha declarat Prat. “És un dret democràtic reconegut per l’ONU”, ha expressat en la mateixa línia Sayós.

La campanya «Sí, vull votar» ha arribat a la plaça Major de Vic. Foto: Adrià Costa
Arxivat a