Mariona Boix, de Sant Martí de Centelles, guanya el campionat d'Espanya d'eslàlom

L’esquiadora també va aconseguir la plata al gegant, en la competició que es disputa a Sierra Nevada

Mariona Boix, amb els trofeus obtinguts a Sierra Nevada.
Mariona Boix, amb els trofeus obtinguts a Sierra Nevada. | Facebook de Mariona Boix
Europa Press
20 de març del 2014
Mariona Boix, amb els trofeus obtinguts a Sierra Nevada. Foto: Facebook de Mariona Boix

L’esquiadora Mariona Boix, de Sant Martí de Centelles, s’ha proclamat aquest dimecres campiona d’Espanya d’eslàlom després d’imposar-se aquest dimecres a la prova celebrada a Sierra  Nevada (Granada) per davant de Marta Jiménez i Julia Bargalló, plata i bronze respectívament. Boix, de 19 anys, va aconseguir el títol amb un temps de 1:24.61, guanyant les dues mànegues de la seva disciplina favorita. El dimarts, l’esquiadora ja va obtenir el subcampionat d’Espanya en gegant.

“He fet una primera mànega molt bona. Tenia força marge, però tampoc em podia confia. A la segona mànega he intentat deixar córrer els esquís a on era possible i en la part del mur, que era la més complicada i on la neu estava més dura, he esquiat més segura”, explicava Boix després de la prova.

Després dels Campionats d’Espanya, Boix es traslladarà a la Molina per entrenar i, llavors, per formar part en algunes proves a França. Li quedarà pendent a l’agenda la disputa del Campionat d’Espanya Júnior, el Campionat de Catalunya i el Campionat d’Andorra.