Torelló contracta onze persones a l'atur

El projecte té un pressupost de 178.000 euros

Redacció Osona.com
19 de març del 2014
Les persones contractades, amb l'alcalde Santi Vivet i el regidor Jordi Casals Foto: Ajuntament de Torelló

L’Ajuntament de Torelló ha contractat 11 persones que estaven en situació d’atur, en el marc del projecte Treball als Barris 2013, integrat al Pla de Barris del Nucli Antic. En concret, es tracta d’un equip format per una coordinadora i tres agents cívics; d’una brigada amb dos pintors, un fuster, un paleta i un coordinador; a banda d’una tècnica ocupacional i del dispositiu d’inserció laboral. El programa té una durada de sis mesos.

Aquest dimarts al matí, l’alcalde, Santi Vivet, i el regidor de l’Àrea de Ciutadania i Seguretat, Jordi Casals, els han donat la benvinguda a les dependències de La Carrera. D’una banda, els operaris faran feines de manteniment; mentre que els agents cívics donaran continuïtat a la implantació de l’ordenança de civisme, amb una atenció preferent al tema de les deposicions d’animals a la via pública. També s’encarregaran de tasques a peu de carrera com recollir queixes i suggeriments de la ciutadania, detectar incidents i disfuncions en serveis municipals i equipament urbà i fer-ho arribar als responsables municipals.

El projecte, que compta amb un pressupost de 178.725,09 euros, s’emmarca dins la convocatòria de Treball als Barris 2013 i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del Fons Social Europeu.

Per altre cantó, Santi Vivet ha posat de relleu que, a més d’aquestes 11 persones, l’Ajuntament de Torelló ha incorporat, en d’altres plans d’ocupació, quatre persones (dues a Promoció Econòmica i dues a la Policia Local) i que el mes de juny encara se n’incorporaran sis més, gràcies a un programa de la Diputació de Barcelona. Això, significa que, l’any 2014, l’Ajuntament de Torelló haurà donat feina a 21 persones.
Arxivat a