Detingut un firaire de Vic per pispar els mòbils als seus clients

Els Mossos van actuar arran d’una demanada al Carnaval del Solsonès

Redacció Osona.com
13 de març del 2014
Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial de Solsona van detenir el 3 de març dos homes, de 29 i 30 anys, un veí de Vic i l’altre de la ciutat de Barcelona, com a presumptes autors d’apropiació indeguda.

Els fets van ocórrer durant el Carnaval de Solsona, quan una patrulla va ser requerida per un jove, ja que li havia caigut el telèfon mòbil en una atracció de fira i sospitava que el tenien els homes encarregats de l’atracció. Un cop al lloc, el noi els va manifestar que li havia caigut el mòbil i que quan havia preguntat als firaires li havien dit que ells no havien trobat res. El jove però insistia que sabia que havien guardat el seu mòbil a l’interior d’una caravana.

La patrulla va fer les corresponents comprovacions i a l’interior de la caravana va trobar sis aparells de telefonia mòbil de diferents marques i valor. Els agents van saber que els responsables de l’atracció, quan observaven que algun usuari li queia el mòbil, el guardaven immediatament a la caravana.

Dels sis mòbils recuperats, quatre d’ells van poder ser retornats als seus propietaris, ja que aquests van presentar denúncia, i dos s’estan realitzant gestions per tal de localitzar els propietaris.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.
Arxivat a