Dani Flaco porta el seu nou disc a Manlleu

El cantautor actuarà a Can Puget, en el marc del desè aniversari de l'Ateneu

Dani Flaco
Dani Flaco
Redacció Osona.com
13 de març del 2014
L'any del desè aniversari de l'Ateneu de Manlleu no hi podia faltar un concert de Dani Flaco. El cantautor de Bellvitge ha estat dels pocs artistes que ha repetit en aquesta dècada i el divendres 14 de març hi cantarà per quarta vegada. El concert tindrà lloc a Can Puget a les deu de la nit.

Dani Flaco presentarà “Versos y madera”, el seu nou disc que va estrenar fa unes setmanes al Barnasants. És un treball madur, proper i obert a nous sons.

El nou disc de Dani Flaco va sortir al mes de febrer. Només a la primera setmana va vendre més de mil còpies i va omplir tres nits l'Auditori de Barcelona en els concerts de presentació. Un èxit que contrasta amb el contingut de les noves cançons que responen a un estat emocional melancòlic fruit d'una ruptura sentimental. “Versos y madera” és el seu treball més personal amb la màxima intensitat.

Daniel Sánchez (Bellvitge, 1977) és un cantautor que s'ha anat fent un nom fruit del seu contacte pròxim amb el públic. Va guanyar-se la fama pels bars de Barcelona, Hospitalet, i àrea metropolitana. Aviat va gravar la seva primera maqueta "La virgen del exceso" i després la segona. Es va muntar la seva pròpia banda musical i el 2006 va publicar  "Salida de emergencia", al que va seguir “Fuerzas de Flaqueza” del 2008. El 2009 va crear el seu segon disc "Xarnego", on va recopilar alguns temes del seu primer disc, traduïts al català. El 2010 va publicar “Secretos de Sumario”.
Arxivat a