Mazoni porta el seu darrer disc al Cirvianum

El cantautor empordanès aterra a Torelló

Redacció Osona.com
12 de març del 2014
Mazoni treu el disc 'Sacrifiqueu la princesa'
Mazoni treu el disc 'Sacrifiqueu la princesa' | Noemí Elías
Mazoni presentarà el seu nou disc `Sacrifiqueu la princesa'. Foto: Noemí Elías

“Sacrifiqueu la princesa” és el títol del nou disc de Mazoni . Va arribar a les botigues el passat mes de gener i el cantautor empordanès l’està presentant arreu de Catalunya en una gira plena de bones crítiques. Es tracta d’un disc optimista i lluminós on brillen les melodies pop, transportades a un paisatge completament nou. Dissabte, 15 de març, es podrà comprovar al Teatre Cirvianum de Torelló, en un concert que començarà a les nou del vespre.

Mazoni és el projecte musical de l’empordanès Jaume Pla. Va fundar el seu primer grup als 13 anys i va anar acumulant projectes fins erigir-se en líder dels seminals Holland Park. Després d’un any viatjant per Europa, va abandonar la banda per centrar-se en Mazoni, el projecte amb què ha trobat la seva veu personal i també el reconeixement del públic, reafirmat amb discos com “Sacrifiqueu la princesa”.

Jaume Pla també ha protagonitzat aventures com una gira de 31 dies consecutius, projectes com la Banda dels Lladres (amb Pau Riba) o Mazoni i les Mazoni i també les cançons de Paracetamol Music.

Més informació i compra d’entrades

Arxivat a