Detingut per robar una escopeta i munició de casa d'un company

El lladre tenia nombrosos antecedents per robatoris violents

Redacció Osona.com
12 de març del 2014
Els Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Osona van detenir el passat divendres, 7 de març, un home de 37 anys i veí de Vic com a presumpte autor d’una falta de furt i un delicte de tinença d’armes.

El migdia d’aquest divendres, un home va denunciar que trobava a faltar una escopeta i munició. El denunciant estava convençut que l’arma la tenia una parella que havia acollit al seu domicili.

Els agents van muntar un operatiu per tal de localitzar-los. L’home era conegut pels agents, pels seus nombrosos antecedents per robatoris violents. Passades les sis de la tarda, els agents van localitzar la parella al carrer Pare Huix de la localitat de Vic.

L’home no portava l’arma al damunt, i quan els agents li van preguntar on es trobava, la dona va manifestar espontàniament que es trobava a casa del pare d’ell i que se l’havien endut de casa de la persona que els havia acollit. Una patrulla es va adreçar a casa del pare del detingut, i va poder comprovar que l’arma es trobava sota un llit.

El detingut va passar el dia 8 de març a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Vic, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a