Roben en una botiga de roba i s'hi deixen la bossa de mà

La Guàrdia Urbana de Vic enxampa en dues ocasions la mateixa parella de pispes

Redacció Osona.com
11 de març del 2014
La Guàrdia Urbana de Vic va instruir diligències judicials contra Carla FO, veïna de Torelló de 18 anys, i Marc SG, veí de Roda de Ter de 22 anys, per una presumpta falta de furt a diversos establiments. Els joves van ser enxampats en dues ocasions. Una d’elles, força divertida.

El divendres 7 de març, uns minuts abans de la una del migdia, un establiment comercial de la plaça Canonge Collell va avisar la Guàrdia Urbana que dues persones haurien robat roba de la botiga i que una d’elles s’havia deixat la bossa de mà. Els agents es van desplaçar al llocs dels fets i van localitzar una de les persones implicades quan tornava al comerç a recollir la bossa. Acte seguit es va localitzar l’altre pispa i tots dos van retornar les peces sostretes.

No es va acabar aquí. La Guàrdia Urbana va tornar a parar i identificar les dues persones al carrer Manlleu, una estona més tard, quan portaven bosses amb roba de diversos establiments comercials de la zona centre, les quals no van poder acreditar la seva procedència. Els productes tenien un valor estimat de 121,55 euros, motiu pel qual s’instrueixen les diligències judicials esmentades.
Arxivat a