El Cor Nou rememora els Beatles a Centelles

Emotiu concert del grup tonenc

Toni Carrasco
11 de març del 2014
Concert del Cor Nou de Tona, el passat diumenge a Centelles. Foto: Toni Carrasco

Mitja platea del Casal Francesc Macià de Centelles, unes 170 persones, van assistir el passat diumenge al concert de les tonenques Cor Nou. Amb el seu nou espectacle, “The Beatles by The CorNou”, aquest grup de 16 veus blanques femenines va emocionar amb les cançons de sempre d'una banda immortal.

De Liverpool a Tona, passant per Centelles, el Cor Nou va fer sentir als assistents la música en majúscules amb peces com  “Yesterday”, “Hey Jude” o la conegudíssima “Imagine”.  Les cançons de Beatles, en les veus d'aquestes cantaires, amb peces fins i tot a capella, va deixar un bon record al respectable.

Sota la direcció d'Anna Sanabra, el concert es completava amb la presència a l'escenari dels mùsics Enric Puigdesens al baix elèctric, Toni Serrat a la bateria i la pròpia Sanabra al piano.

Les quinze veus van mostrar el seu entusiasme en la interpretació amb una posada en escena molt acurada, seguint les estètiques i estils d'alguns concursos televisius del mateix àmbit.  I destacant també les diverses anècdotes, entre cançó i cançó, d'aquesta banda llegendària que viu encara  en el subconscient col·lectiu de tots nosaltres.

El Cor Nou va estrenar el seu espectacle el passat desembre a Tona, amb la sala de la Canal plena amb més de quatre-centes persones. L’èxit va continuar a Centelles, on els forts i llargs aplaudiments es van compensar amb dos bisos.

I és que Lennon i McCartney van ser diumenge al Casal. Si més no en ànima.

Concert del Cor Nou de Tona, el passat diumenge a Centelles. Foto: Toni Carrasco
Arxivat a