La gala dels Premis Enderrock, avui en directe a Osona.com

Ja no queden entrades per a la festa de la música catalana, dijous al Teatre Municipal de Girona | Els Catarres, grans triomfadors dels guardons

Redacció
13 de març del 2014
Osona.com oferirà el proper dijous 13 de març en directe la Nit dels Premis Enderrock, una gala que se celebrarà a Girona. La festa per excel·lència de la música catalana, per la qual no queden entrades, començarà a les vuit del vespre i la conduiran des del Teatre Municipal gironí Gisela Puntí i Oriol Puig.

El gran triomfador de la votació popular dels Premis Enderrock van ser els Catarres, amb cinc guardons. La crítica, per la seva banda, es va decantar per La Troba Kung-Fú, Manel, Els Pets, El Petit de Cal Eril, The Excitements i Súper Gegant.

La gala de lliurament dels Premis Enderrock 2014 s’obrirà amb un concert-homenatge que es mantindrà inèdit fins a la cerimònia. A banda hi haurà també les actuacions musicals d’artistes premiats com Els Catarres i La Troba Kung-Fú, i les estrenes en directe de Txarango –pocs dies abans de publicar el nou disc-, La Iaia i Gerard Quintana amb Xarim Aresté. La Nit Enderrock, que també inclourà un homenatge a Quico Pi de la Serra, també es podrà seguir a Twitter amb el hashtag #PremisEnderrock.
Arxivat a