Detinguda per fer 16 compres a Internet amb la targeta d'una amiga

La dona va estafar 1.162 euros

Redacció Osona.com
10 de març del 2014
Els Mossos d’Esquadra de Vic van detenir el 27 de febrer una dona, de 21 anys i veïna de Vic, com a presumpte autora d’un delicte d’estafa. El 21 de febrer una altra dona va denunciar a la comissaria que li havien efectuat 16 moviments bancaris al seu compte corrent, sense que ella en tingués coneixement. Des del 9 de desembre fins la data,  algú havia efectuat compres en pàgines d’Internet per valor de 1.162,89 euros.

Arran dels fets els Mossos van iniciar una investigació per tal d’identificar i localitzar la persona responsable de les estafes. Després de diverses indagacions es va descobrir que la presumpta autora era una amiga de la víctima. Tot apunta que havia copiat les dades de la targeta bancària i les utilitzava per efectuar compres a Internet. Amb les dades facilitades en el moment de les compres, els investigadors la van poder relacionar amb els fets.

Finalment, el 27 de febrer els Mossos van localitzar i detenir la presumpta estafadora. El dia següent va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en  funcions de guàrdia de Vic, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Arxivat a