Enxampat conduint torrat, amb excés de velocitat i sense carnet

Els fets van passar a la C-17 a les Masies de Voltregà

Redacció Osona.com
10 de març del 2014
Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Sector d’Osona van denunciar el passat 28 de febrer el conductor d’un turisme per excés de velocitat, alcoholèmia positiva i conduir un vehicle a motor amb el carnet retirat per la pèrdua total de punts. Els fets van succeir pels volts de la una de la matinada del mateix dia 28, en un control de velocitat nocturn que s’havia muntat a l’altura del punt quilomètric 71,1 de la carretera C-17, dins del terme municipal de Les Masies de Voltregà.

La patrulla va detectar un vehicle que circulava a 138 Km/h, en un tram de via limitat a 100 Km/h. Quan els mossos van aturar-lo per tal de notificar-li la sanció al conductor, van detectar que aquest podria anar sota la influència de l’alcohol. Li van efectuar la prova d’alcoholèmia, la qual va donar una taxa positiva de 0,49 mg d’alcohol per litre d’aire expirat.

Mentre sancionaven el conductor per l’excés de velocitat i per l’alcoholèmia positiva, van comprovar que el conductor tenia retirat el permís de conduir per la pèrdua de la totalitat de punts.

Per aquest motiu, els mossos van instruir diligències penals i van immobilitzar el vehicle. A més, van sancionar administrativament el conductor amb 500 euros per la taxa positiva d’alcoholèmia i 300 euros per l’excés de velocitat.