L'AMI i l'ANC s'uneixen per impulsar la campanya «Signa un vot per la independència»

Les dues entitats organitzaran una recollida massiva d’instàncies el 22 i 23 de març | Dimarts ho explicaran a Sant Quirze de Besora

Redacció Osona.com
09 de març del 2014
L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) actuaran de manera conjunta per donar un nou impuls a la campanya “Signa un Vot per la Independència”. Les dues entitats han organitzat una  recollida massiva d’instàncies a tot Catalunya el cap de setmana del 22 i 23 de març per demanar al Parlament la convocatòria d’una consulta sobre la independència i, en cas que aquesta no sigui possible, que declari la independència de Catalunya.

L’objectiu és arribar als 1.000 punts de recollida d’instàncies a tot el país. Per aquest motiu s’han organitzat  grups de treball mixtos AMI i ANC arreu del territori.

Amb l’objectiu de donar els detalls de la recollida d’instàncies a les comarques del Ripollès i Osona, les dues entitats han convocat una roda de premsa el proper dimarts, 11 de març, a les cinc de la tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de Sant Quirze de Besora. En faran la presentació Rosa Vestit, alcaldessa de Sant Quirze de Besora; Jordi Munell, alcalde de Ripoll (en representació de l’AMI); i Santi Pons, president de la Junta Peticional Regional d’Osona i el Ripollès de la campanya “Signa un Vot” (en representació de l’ANC). A la presentació hi està prevista l’assistència d’un  nombrós grup d’alcaldes i alcaldesses de les dues comarques.