Els Mossos enxampen 44 persones que conduïen begudes al Carnaval de Torelló

Ampli dispositiu policial durant tres dies

Redacció Osona.com
09 de març del 2014
Els Mossos d’Esquadra van desplegar durant el Carnaval de Terra Endins de Torelló un ampli dispositiu de seguretat. L’operatiu policial es va desenvolupar en diverses zones de la població, les vies d’accés i l’estació de tren. Hi van participar un total de 139 agents dels Mossos d’Esquadra  de la Regió Policial Central, com són l’Àrea Regional de Trànsit del sector d’Osona, l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) i mossos de la comissaria d’Osona.

En els controls de trànsit fets durant les tres nits es van realitzar 348 lectures amb el resultat de: tres positius d’alcoholèmia penals, una negativa a sotmetre’s a la prova (aquesta persona va quedar detinguda) i 41 lectures positives administratives. Els mossos també van aixecar tres denúncies administratives, dues per consum i tinença de substàncies estupefaents i una per un comís temporal per uns bats de beisbol.

La Policia Local de Manlleu també va realitzar diversos controls d’alcoholèmia que es van tancar amb 25 lectures i dos positius en drogotest. La Policia Local de Torelló va participar en el dispositiu amb els corresponents controls de trànsit a la seva població.

Els Mossos d'Esquadra, el dissabte dia 1 de març, es van desplaçar a les andanes de l’estació de tren de Torelló per tal de realitzar un filtre i evitar que la gent baixés amb estris que poguessin ser perillosos com ampolles de vidre i llaunes. Aquests controls també es van fer en els accessos a la població per carretera. Durant tot el trajecte els viatgers van ser alertats de la presencia del control policial a l’arribada a Torelló.

Durant els mesos previs al Carnestoltes, els Mossos d’Esquadra a la comarca d’Osona van fer un total de 28 xerrades a centres educatius de la zona que van ser seguides per 1.526 alumnes. A les poblacions de Torelló i Manlleu hi van participar agents de les seves respectives Policies Locals.

Tota la informació i fotos del Carnaval de Torelló 2014

Arxivat a