Un jove vigatà triomfa al congrés mundial de telefonia mòbil

Joui Comeres guanya el projecte Imagine Express, amb una aplicació per a mòbil

Joui Comeres, a Arts Santa Mònica
Joui Comeres, a Arts Santa Mònica | Facebook Imagine Creativiy Center
Redacció Osona.com
02 de març del 2014
Joui Comeres, a Arts Santa Mònica Foto: Facebook Imagine Creativiy Centericipants al projecte. A la dreta de tot, Valentí Freixanet i Joui Comeres. Foto: Ramon Sentmarti

Joui Comeres, estudiant de 19 anys del grau de Multimèdia a l’Escola Politècnica de la Universitat de Vic, ha estat un dels guanyadors del projecte Imagine Express, que s'ha desenvolupat aquesta setmana en el marc del Mobile World Congress 2014 de Barcelona. El jove, que competia en l'apartat de salut, va presentar amb dos companys més una aplicació per a mòbil anomenada Physicous, que s'utilitza per a la rehabilitació de les capacitats cognitives després d'una lesió neural traumàtica. Els guanyadors rebran 32.000 euros per tal de poder desenvolupar l'aplicació.

El projecte s'ha hagut d'enllestir en un temps rècord i en un format molt original. Imagine Creativiy Center de San Francisco, junt amb la Barcelona Mobile World Capital , han organtizat aquesta setmana un hackatrain , l’Imagine Express, amb el recorregut Barcelona-Paris-Londres-Barcelona. Durant el trajecte, els 36 participants (dreamers) han desenvolupat aplicacions de mòbil en equips de tres. Les propostes es dividien en quatre àmbits: salut, turisme/cultura, social i tema obert. Els equips guanyadors van presentar dijous les seves demostracions al Mobile World Congress 2014 i rebran finançament i ajuda per impulsar els seus projectes a Barcelona .

Els participants es dividien en tres grups de programadors, ments creatives i estudiants de negocis. Imagine Creativiy Center és una empresa fundada per Xavier Verdaguer , emprenedor, empresari i inversor vigatà que en els últims anys ha creat diverses empreses d’Innovació tecnològica.

Tota la informació del Mobile world Congress


Xavier Verdaguer presenta el projecte
Arxivat a