A presó un rodenc per atracar dos comerços de Manresa amb un ganivet i la cara tapada

L'home, de 36 anys, va amenaçar les treballadores

ManresaInfo.cat
28 de febrer del 2014
Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació del Bages van detenir el 17 de febrer un veí de Roda de Ter, de 36 anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb violència i intimidació.
 
El primer robatori va succeir pels volts de les cinc de la tarda del 7 de febrer, en un establiment ubicat a la carretera de Santpedor de Manresa. Al poc d'obrir la botiga, un home va entrar amb la cara tapada i va intimidar una treballadora esgrimint una navalla. La dona li va donar els diners que tenien recaptats i l'individu fa fugir del lloc.
 
El segon fet va ocórrer el 14 de febrer, en un establiment del carrer Alcalde Armengou de la localitat de Manresa. Sobre les 9 del vespre dues treballadores es trobaven a l'interior de la botiga, moment en el qual va entrar un home posant-se una caputxa. L'individu es va dirigir a una de les dones i amenaçant-la amb un ganivet i li va fer obrir la caixa enregistradora. Va fugir amb la recaptació que hi havia.
 
Arran de les denúncies, els Mossos van obrir una investigació, la qual va constatar que els dos casos havien estat comesos per un mateix individu. Aquest vigilava els establiment esperant el moment d'entrar i, un cop perpetrat el robatori, es canviava de roba per fugir sense ser reconegut.
 
Després de comprovar tots els indicis, els agents van descobrir la identitat del presumpte autor i van detenir-lo a Manresa.
 
El detingut, amb antecedents per fets similars, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia el dia 20, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.
Arxivat a