El Consell Escolar Municipal de Tona defensa l'actual model lingüístic i pedagògic del poble

L’òrgan analitza l’enrenou provocat per la demanda d’un pare de l’Era de Dalt d’impartir més hores en castellà al centre

Pere Pratdesaba
27 de febrer del 2014
El Consell Escolar Municipal de Tona es va reunir aquest dimarts, 25 de febrer, en sessió extraordinària, per tal d’analitzar l’enrenou que s’ha generat a la població, després que un pare de l’escola Era de Dalt de Tona (i representant local del PP) demanés a la direcció del centre l’augment de les hores impartides en castellà tal com, segons ell, marca la llei. L’òrgan va decidir no posar més llenya al foc i no va emetre cap nota ni va fer cap pronunciament públic. Tot i això, segons ha pogut saber Osona.com, es va decidir per unanimitat donar suport a l’actual model lingüístic i pedagògic establert a les escoles de la població.

El Consell Escolar Municipal és un òrgan de consulta i participació de tots els membres de la comunitat educativa del municipi en temes d’educació. L’òrgan compte amb representants de totes les escoles del poble (mestres i personal, direcció, pares i alumnes) i de l’Ajuntament.
Documents
Arxivat a