L'osonenca Maria Marcé guanya el II Concurs de Relats Eròtics

El certamen, organitzat per l'Editorial Digital Neurosi, ha tingut una cinquantena de participants

El Ripollès.info
25 de febrer del 2014
Maria Marcé Gibert, de Sant Vicenç de Torelló, és la guanyadora del segon Concurs de Relats Eròtics que organitza l'Editorial Digital Neurosi. El veredicte de jurat es va donar a conèixer en un acte realitzat diumenge passat a la Taverneta de Ripoll i que va comptar amb l'animació de dos activistes culturals com José Alguacil i Jordi Remolins (foto).

El certamen ha comptat amb un total de 51 relats eròtics. D'aquests, el jurat en va seleccionar 21 de finalistes que, juntament amb la guanyadora, es poden llegir en un llibre digital ja disponible a iTunes i Amazon. La publicació també compta amb il·lustracions de Jordi Vilardell i vídeos que complementen els relats.

Maria Marcé Gibert va guanyar el concurs amb el relat “Passió toscana”. Per orde de puntuació els finalistes són Lola Creus amb “Ella”; Felicitat Cano amb “Espai-Temps. El joc eròtic de les paraules”; Roger Sadurní amb “Reviure”, Salvador Nos amb “L'Enterprise”, Nelo Roca amb “El veí”, Eva Caselles amb “Un Joc Perillós”, Montse Garcia amb “a'ris fugit”, Pau Caballeria amb “El teu cos, una droga”, Salvador Nos amb “Els 21 grams que van i venen”, Yolanda Felice amb “El Tatuao”, Jordi Samsó amb “La taula”, Pep Komes amb “Fantasies compartides”, Ferran d'Armengol amb “Llépola”, Joan Abellaneda amb “Excita'm”, Anna Oliveras amb “La cremallera de l’Elisa”, Hugo Camacho amb “Sammy”, Jose Buendía amb “A Media Tarde”, Juan Bueno amb “¿Sucedió?”, Xavier Serra amb “Va de vi”, Elisabet Claveria amb “Res és per sempre” i Núria Albesa amb “La catifa vermella”. En la primera edició la guanyadora va ser la també osonenca Meritxell Escrigas.