El congrés mundial de telefonia mòbil, amb accent vigatà

Valentí Freixanet i Joui Comeres participen en un projecte per trobar nous talents impulsat per una empresa de Xavier Verdaguer

Alguns dels participants al projecte. A la dreta de tot, Valentí Freixanet i Joui Comeres.
Alguns dels participants al projecte. A la dreta de tot, Valentí Freixanet i Joui Comeres.
Redacció Osona.com
25 de febrer del 2014
Alguns dels participants al projecte. A la dreta de tot, Valentí Freixanet i Joui Comeres. Foto: Ramon Sentmarti

Imagine Creativiy Center de San Francisco, junt amb la Barcelona Mobile World Capital, organitzen aquesta setmana un hackatrain, l’Imagine Express, amb el recorregut Barcelona-Paris-Londres-Barcelona. Durant el trajecte, els 36 participants (dreamers) desenvoluparan aplicacions de mòbil en equips de tres. Podran presentar propostes en quatre àmbits: salut, turisme/cultura, social i tema obert. Els equips guanyadors presentaran les seves demostracions al Mobile World Congress 2014 i rebran finançament i ajuda per impulsar els seus projectes a Barcelona.

Els participants es divideixen en tres grups de programadors, ments creatives i estudiants d’econòmiques. Entre aquests, hi ha dos vigatans: Valentí Freixanet i Joui Comeres.

Imagine Creativiy Center és una empresa fundada per Xavier Verdaguer, emprenedor, empresari i inversor vigatà que en els últims anys ha creat diverses empreses d’Innovació tecnològica.

Tota la informació del Mobile world Congress


Xavier Verdaguer presenta el projecte
Arxivat a