El grup Macedònia presenta disc a l'Atlàntida

The Sey Sisters i una obra de teatre amb Ramon Madaula completen el programa del fi de setmana

Redacció Osona.com
21 de febrer del 2014
576_1385745886macedonia
576_1385745886macedonia
Macedònia, en una imatge promocional

Les noies del grup Macedònia seran a Vic aquest dissabte, 22 de desembre, on presentaran el seu nou disc “Flors”. El concert tindrà lloc a l’Atlàntida, a partir de les sis de la tarda.

La cançó de presentació del nou disc és “Sr Wert”, un tema de protesta contra la reforma educativa que impulsa el ministre espanyol. El vídeoclip de la cançó (a sota) ha tingut un gran ressò a les xarxes socials. La  cançó ha comptat amb la col·laboració de Somescola, Màrius Serra, Els Catarres, Mali Vanili, Xuriguera i Faixedes, Miquel del Roig i Landry el Rumberu.

La programació d’aquest cap de setmana a l’Atlàntida es complementa amb un concert de The Sey Sisters, que ja ha exhaurit les entrades i que es farà aquest divendres. Aquest trio de veus femenines ens convida a un viatge musical pels gèneres més diversos de la comunitat negra, des del gospel i l’espiritual fins al soul i a la música africana.

Diumenge, canvi de format, amb l’obra de teatre “Un aire de família”. Els actors són Francesc Orella, Maife Gil, Ramon Madaula, Cristina Genebat, Sílvia Bel i Jacob Torres.

Més informació, horaris i entrades



Arxivat a