El CP Vic guanya el derbi

Dos gols dels blanc-i-vermells a la primera part van fer insuficient la reacció del Voltregà a la represa

19 de febrer del 2014
El Patí Voltregà va perdre a casa davant del Vic, per 1 a 2.
El Patí Voltregà va perdre a casa davant del Vic, per 1 a 2. | Josep M. Montaner
El Patí Voltregà va perdre a casa davant del Vic, per 1 a 2. Foto: Josep M. Montaner

El Club Patí Vic va colpejar a la pista del Voltregà i es va endur el derbi osonenc de l'OK Lliga. Dos gols a la primera part dels blanc-i-vermells van fer insuficient la reacció dels voltreganesos a la segona part en un matx igualat que va acabar amb un 1 a 2. D'aquesta manera, els vigatans consoliden la tercera posició amb 36 punts mentre que l'equip de Sant Hipòlit és vuitè amb 28.

El partit va començar amb polèmica per un “gol fantasma” local que l'àrbitre no va concedir al minut 1. Tot i que el CP Voltregà va disposar de diverses ocasions en el tram inicial va ser el Vic el que es va avançar al minut 13 mitjançant Rocasalbas. Vuit minuts després va ser Bartrés el que va situar el 0 a 2 al marcador, resultat amb el qual es va arribar al descans.

A la represa els blanc-i-blaus van sortir amb força i al minut cinc Albert Grau va foradar la porteria local en transformar un penal. Tot i els intents locals d'aconseguir l'empat el marcador ja no es va moure malgrat que ambdós equips van disposar de faltes directes.