Miquel Arisa es vol tornar a presentar a les eleccions a l'alcaldia de Centelles

El dirigent socialista porta gairebé 20 anys al càrrec | En quatre de les cinc legislatures ha obtingut unes majories absolutes molt àmplies

Redacció Osona.com
19 de febrer del 2014
Miquel Arisa, al Canal Taronja
Miquel Arisa, al Canal Taronja


Miquel Arisa ha anunciat, en unes declaracions al Canal Taronja,  que té la intenció de tornar-se a presentar a les properes eleccions municipals de 2015, si la secció local del PSC a Centelles ho considera convenient. Arisa porta cinc legislatures com a alcalde de Centelles, des del 1995. Als passats comicis, el PSC en aquesta població va arrasar i va obtenir nou dels tretze regidors del consistori.

El dirigent socialista presenta dos arguments per continuar al càrrec. Per un costat, considera que aquests moments són “complexes” i cal posar-hi “els cinc sentits”. Per un altre, explica que no ha pogut acabar alguns projectes com el del Pla de Barris, que li agradaria liderar fins al final.

Arisa té 62 anys, és diplomat en Sociologia i ha estat vinculat a diverses entitats socials, polítiques i culturals d’àmbit local i nacional, com Els Joglars, Òmnium Cultural, el sindicat UGT o el PSC Osona, del qual en va ser secretari general. També va ser president del Consell Comarcal d’Osona en la legislatura 2007-2011, i actualment n’és el vicepresident tercer, després del pacte entre CiU, ERC i PSC.

L’actual alcalde s’ha passat més de mitja vida a l’Ajuntament de Centelles. Després de dotze anys a l’oposició, el 1995 accedia al càrrec gràcies al suport, entre altres, dels dos regidors del PP. Després de quatre anys al govern, però, a partir de les següents eleccions, el PSC i Miquel Arisa van anar aconseguint unes majories absolutes cada vegada més còmodes: nou regidors de trreze els anys 1999, 2003 i 2011, i 10 el 2007.

Miquel Arisa Foto: Adrià Costa
Arxivat a