Agraïment al Patronat de la Fundació La Farga Lacambra

Un estudiant es llicencia en Psicologia gràcies a una beca de l’empresa de Les Masies de Voltregà

Josep Maria Campdepadròs
11 de febrer del 2014
L’any 2007 vaig decidir iniciar els estudis de llicenciatura de Psicologia. En aquells moments em vaig assabentar que una empresa de la meva població, La Farga Lacambra de les Masies de Voltregà, concedia beques d’estudis per als seus treballadors i també als habitants del municipi a través de la seva fundació.

M’hagués estat impossible assumir la despesa que representa actualment rebre formació universitària, i he de dir que he pogut fer realitat el meu objectiu gràcies a l’ajuda desinteressada de la Fundació La Farga i la concessió de les seves beques per estudis.

Deia el filòsof alemany Goethe que “si tractes la gent com si fossin el què haurien de ser, estaràs ajudant-los a convertir-se en allò que són capaços de ser”. I no puc continuar aquesta carta d’agraïment sense referir-me al recentment traspassat Nelson Mandela que sostenia que “l’educació és l’arma més poderosa per a canviar el món”.

Crec modestament que aquestes dues frases sintetitzen a la perfecció allò que aquesta empresa desprèn amb accions com les que porta a terme a través de la seva fundació, ja que a més d’ajudar a persones a desenvolupar-se culturalment adquirint coneixements en el present, realitzen una molt important tasca social i que sens dubte beneficiarà a mitjà i llarg termini el devenir de la població de les Masies de Voltregà.

Per acabar aquesta humil carta d’agraïment he de dir que és un orgull per un ciutadà saber que encara hi ha empreses sensibilitzades en les necessitats de les persones, que hi creuen i aposten per les seves possibilitats. Això només pot ocórrer quan l’organització està formada per persones sensibles, capaces i intel•ligents.

Moltes gràcies al Patronat de la Fundació La Farga i a totes les persones que en formen part. Espero que molts més veïns i veïnes puguin veure’s agraciats per la seva bondat!

Josep Maria Campdepadrós i Morató
Llicenciat en Psicologia

Masies de Voltregà, 07 de febrer de 2014

-------------------------
***Si voleu que els vostres textos surtin publicats a la secció de Cartes al director, podeu enviar-los al mail [email protected], amb el vostre DNI, adreça i telèfon de contacte