El vigatà Manel Arroyo, vicepresident del Barça

L'osonenc esdevé un dels homes forts de la junta de Josep M. Bartomeu

Redacció Osona.com
11 de febrer del 2014
Manel Arroyo
Manel Arroyo | FC Barcelona
Miquel Arroyo Foto: FC Barcelona

La junta directiva del FC Barcelona ha aprovat la seva nova organització que comporta que alguns directius canviïn de responsabilitats o n’assumeixin de noves. “Són uns canvis fruit d’una necessitat de renovar energies i multiplicar els serveis dels directius al club”, ha explicat el president Josep Maria Bartomeu.

Una de les variacions més destacades és que el vigatà Manel Arroyo es converteix en un dels nous homes forts de la junta i assumeix el càrrec de nou vicepresident cinquè del club i responsable de l’Àrea de Mèdia i Comunicació. La creació d’aquesta nova vicepresidència “és una aposta per la comunicació, una àrea fonamental a nivell global”, segons Bartomeu. El president ha informat que desapareix la figura del portaveu, que fins ara assumia Toni Freixa. A partir d’ara, Manel Arroyo serà l’encarregat després de cada reunió de junta directiva de decidir com i qui comunica les decisions preses.

Manel Arroyo (Vic, 1960) és des del 1992 director general i accionista de l’empresa Dorna Sports & Moto GP, organitzadora del Campionat del Món de Moto GP. En aquest càrrec és responsable de totes les activitats dels mitjans de comunicació i la seva experiència principal és la gestió de continguts, producció, vendes i distribució a través dels mitjans i plataformes (TVE, internet, mòbil, etc.).

La seva trajectòria professional es va iniciar com a periodista a Ràdio Vic i posteriorment es va incorporar a RNE. El 1986 es va incorporar a TVE, on va treballar en les retransmissions de F1 i rugbi com a comentarista, i va ser també subdirector del programa d’esports “Estadio 2”. Un any més tard va deixar TVE i, després d’una breu estada a la Cadena Ser, el 1988 va passar a formar part, com a responsable, del departament de premsa i publicacions del Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). Va ser membre de l’equip que va dissenyar i construir el Circuit de Barcelona-Catalunya. El 1991 també va participar en l’organització del primer Gran Premi d’Espanya de F1 en el circuit català, i en l’equip que va impulsar l’entrada del Ral·li Catalunya al calendari de la FIA World Rally Championship.
Arxivat a