L'EAP de Sant Quirze estrena un bloc a Internet

L’Equip d’Atenció Primària engloba el CAP de Sant Quirze i diversos consultoris del Lluçanès i el Bisaura

Redacció Osona.com
30 de gener del 2014
L’Equip d’Atenció Primària (EAP) de Sant Quirze de Besora, de l’Institut Català de la Salut, ha posat en marxa un bloc a Internet amb l’objectiu de millorar la comunicació entre usuaris i professionals i convertir-lo en una eina de referència al territori per a tot allò que es relacioni amb la salut. D’aquesta manera, l’EAP de Sant Quirze s’afegeix als altres centres de l’ICS a la Catalunya Central que ja han apostat per les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) per oferir consells de salut i informació útil a la població.

Al blog, hi ha informació sobre els diferents serveis que ofereix aquest Equip, tant al CAP de Sant Quirze de Besora com als consultoris de Montesquiu, Sant Boi de Lluçanès, Santa Maria de Besora, Vidrà, Alpens, Sant Agustí de Lluçanès i Sobremunt. També s’hi pot trobar informació general sobre recursos de salut de la comarca, atenció d’urgències, consells de salut o horaris d’atenció al públic.

L’EAP de Sant Quirze de Besora dóna servei a un territori rural i dispers, tant pel que fa a municipis com a població. Es va crear l’any 1994 i l’integren professionals de medicina de família, pediatria, odontologia, infermeria, treball social, gestió i serveis, i disposa de llevadora i auxiliar d’infermeria.

Aneu al bloc de l'EAP de Sant Quirze de Besora