Una osonenca realitza el divertit vídeo promocional dels Premis Gaudí

Els actors protagonistes són Àngel Llàcer i Sergi López

La Torre
29 de gener del 2014
López i Llàcer protagonitzen el vídeo promocional dels Premis Gaudí
López i Llàcer protagonitzen el vídeo promocional dels Premis Gaudí


L'Acadèmia de Cinema Català ha fet un vídeo promocional protagonitzat per Sergi Pérez i Àngel Llàcer. El vídeo es pot veure des d'aquesta setmana i fins diumenge a una cinquantena de sales de cinema de Catalunya. Es tracta de fer-se ressò de la gala dels Premis Gaudí, té un minut de durada i està gravat al Parc Audiovidual de Catalunya, ubicat a Terrassa, de la mà de la realitzadora Rut Boixader, de Sant Julià de Vilatorta.

Una versió d'aquest vídeo també s'emetrà a partir de dimecres 29 per TV3 com a promoció de la retransmissió de la gala dels Premis Gaudí i una altra versió de 20 segons es projectarà a les pantalles del metro dels Transports Metropolitans de Barcelona, TMB. Sergi López, vicepresident de l'Acadèmia del Cinema Català i un dels grans actors del nostre cinema, i Àngel Llàcer, presentador encarregat de conduir la gala, han estat els escollits per protagonitzar el vídeo que, com el de l'any passat amb l'Andreu Buenafuente, es basa en la recerca del presentador per la gala.

El teaser va ser rodat a la capella desacralitzada del Parc Audiovisual de Catalunya i ha estat possible gràcies a diferents entitats o empreses amb les quals l'Acadèmia ha tancat convenis de col·laboració com Ovide, Bande à Part i Cazcarra Image Group. També hi han col.laborat Cinelux, Gestmusic i el Pac Audiovisual de Catalunya.